Un supermarket a lansat Salamul Mendeleev, cu toate elementele chimice

Premieră în chimia alimentară! A fost lansat Salamul Mendeleev, care conține absolut toate elementele chimice descoperite până acum. Slănina este alcalino-pământoasă, în sensul că în loc de boia a fost dată cu Magneziu și alte pământuri, precum Sodiu sau Potasiu. Carnea a fost injectată cu Thoriu, iar membrana conține lantanine, actinide și beriliu, care va face deliciul celor mici. 

”A lidl step for man, a giant leap for salami”, explică creatorul salamului Mendeleev, dr. Rudolf Mengele, de la un supermarket pe care nu-l vom numi, ca să-i păstrăm anonimitatea.

Avantajul e că salamul este foarte greu, datorită conținutului ridicat de plumb. O felie din acest nou salam cântărește cât 34 de batoane de salam săsesc, de exemplu. Acest salam poate rezita la raft mult mai mult decât salamurile obișnuite, perioada de înjumătățire fiind de peste 5000 de ani, grație radioactivității Uraniului.

Motivul din spatele acestui salam este simplu. Producătorii de salam din țara respectivă se săturaseră să dea explicații pentru ingredientele trecute cu scris foarte mic pe eticheta salamului, așa că au decis ca în compoziția noului salam să fie absolut toate elementele chimice descoperite până acum de om. ”Probabil sunt și unele elemente noi, că habar n-avem cum dracu` reacționează Cesiul cu Heliul, poate cine știe, obținem antimateria”, a mai spus dr. Mengele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 noiembrie 2022 11:07
Citește mai mult despre: chimie Mendeleev salam

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult