Inconștiență în Vama Veche, unde un idiot a pus Bolero-ul de Ravel la o boxă portabilă pe la 3:00 noaptea și din obișnuință soarele a răsărit, însă mult prea devreme. Miile de bețivi din Vamă au luat-o razna, convinși că au halucinații și promițând că lasă drogurile definitiv.rasarit_bolero.jpg

Din fericire, Bolero-ul a fost oprit la timp și soarele s-a băgat la loc în mare, după care a răsărit iar pe la 5:00, cum era planificat. Inconștientul a fost amendat de Poliția Locală cu 30.000 de lei, pentru că a perturbat grav liniștea sistemului solar, provocând un răsărit accidental.

Sute de astronomi și alți savanți se îndreaptă spre Vamă, ca să verifice dacă azi soarele va apune de 2 ori, dar și să studieze efectele răsăritului accidental. Unii savanți vor să pună iar Bolero-ul, chiar înainte de apus, să vadă dacă nu cumva pot momi soarele să rămână pe cer mai mult timp, ca să transforme România într-o mare putere, cu super energie solară.

Nu e prima oară când se întâmplă un răsărit atipic pe litoral. În 1988, primarul din Vama Veche a făcut soarele să răsară cu 2 ore mai devreme, pentru că venea în vizită Nicolae Ceaușescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 27.06.2020 08:01 IT & Știința

National Cinematografic