Un tânăr se laudă că a reuşit să descarce de pe torrente tot serialul „Tânăr şi neliniştit”

Un bucureştean de 29 de ani pretinde că este primul om din lume care a reuşit să descarce de pe torrente toate episoadele de până acum ale cunoscutului serial „Tânăr şi neliniştit”, folosindu-se doar de PC-ul personal. Acesta susţine că operaţiunea a durat peste zece ani, trecând prin trei generaţii de seederi şi nenumărate tipuri de conexiune la Internet.

Întregul demers nu a fost însă fără peripeţii. „La un moment dat ajunsesem să dorm în scara blocului. Garsoniera mea devenise neîncăpătoare din cauza sutelor de hard-discuri de care aveam nevoie pentru a putea continua să descarc serialul. Acum tocmai m-am mutat într-un duplex de 4 camere, dintre care 3 sunt ocupate de calculator”, povesteşte tânărul.

„Nici nu existau torrente când am început să trag ‘Tânăr şi neliniştit’”, adaugă acesta. „Eram adolescent, aveam o conexiune dial-up şi descărcam de pe huburile ruseşti de DC++. Dacă nu apărea netul prin fibră optică, estimam că va dura peste 2000 de ani să scot toate episoadele. Aşa am pierdut doar zece ani din viaţă, dar bănuiesc că merită. Nu ştiu, abia acum o să le şi urmăresc”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 octombrie 2012 18:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult