Un terorist ISIS a eliminat printr-un singur gest toată revolta de pe Facebook: și-a închis laptopul

Avalanșa de revoltă, dar și de susținere pentru poporul francez care s-au întâmplat pe Facebook de vineri seara încoace îi lasă complet indiferenți pe teroriștii ISIS. ”Kalashnikoavele noastre funcționează perfect în continuare, n-au fost afectate nici de pozele de profil cu steagul Franței, nici de discursul lui Obama, nici de luminile în steagul Franței de pe diverse clădiri ale lumii occidentale”, a anunțat un lider ISIS.

El spune că a fost suficient să-și închidă laptopul pentru ca toată reacția de până acum a Europei revoltate să dispară pur și simplu. ”E ca și cum Europa nu ar fi reacționat la actul nostru de terorism”, spune membrul ISIS. ”În loc să pună mâna pe arme, ei țin conferințe de presă, își declară solidaritatea sau transmit condoleanțe. Nouă ne convine, dar nu pot să nu recunosc că nu mă așteptam la o așa lipsă de reacție din partea Europei.”

Liderul ISIS spune că l-a distrat foarte mult reacția Facebook, care a creat o aplicație prin care orice utilizator își poate pune steagul francez peste imaginea de profil. ”La următorul atentat pe care-l facem, mă aștept de la Zuckerberg să fie și mai dur și să introducă butonul de Dislike, numai pentru ca utilizatorii să poată arăta că urăsc ISIS. Oamenii ăștia nu înțeleg nimic din ce facem noi”, a spus teroristul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 noiembrie 2015 12:17
Citește mai mult despre: facebook franta ISIS terorism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult