Un vegan și-a implantat dantură de oaie, ca să rumege mai bine mâncarea preferată

Premieră în lumea medicală! Bucureșteanul Geo Lemandroi este prima persoana a planetei care și-a implantat o dantură de oaie. Gestul aparent inexplicabil a avut loc doar pentru că bucureșteanul e vegan și a dorit să treacă la un nou nivel culinar.

”Am devenit vegan acum 2 ani, dar întodeauna am simțim că ceva lipsește, că transformarea mea nu este completă”, a povestit, într-o română behăită, Geo Lemandroi. ”Și într-un final am realizat care e problema: dantura mea nu e gândită să rumege corect ceea ce eu mănânc. E greu să savurezi niște kale, varză furajeră cum e ea cunoscută, dacă nu ai dantura potrivită ca s-o mărunțești foarte bine.”

De aici până la implantarea unei danturi de oaie nu a mai fost decât un pas, dar și o sumă importantă de bani. ”Dar a meritat pe deplin”, exultă veganul bucureștean. ”Experiența culinară este incomparabil mai bună acum, mă simt un vegan împlinit. Singura problemă e că am început să dau și lapte, din cauza unor complicații apărute după implant, dar e genul de problemă cu care pot trăi.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
11 martie 2016 11:57
Citește mai mult despre: vegan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult