Un virus a panicat posesorii de mobile! Înlocuieşte numerele din agendă cu cel al lui Florin Piersic

Companiile de telefonie mobilă sunt disperate, după ce o bună parte a abonaţilor lor s-au trezit pe telefoane cu un virus feroce, care le afectează agenda telefonică. Virusul înlocuieşte toate numerele existente cu cel al lui Florin Piersic, astfel că, de fiecare dată când apelezi pe cineva, la telefon îţi răspunde Florin Piersic. De frică, aproape nimeni nu mai dă telefoane, ceea ce atrage pierderi uriaşe pentru companiile de telefonie mobilă.

„Credeam că sun un prieten”, povesteşte  o victimă a virusului, „dar mi-a răspuns o voce pe care iniţial nu am recunoscut-o: «Ciocoflendere, cum te cheamă?». Am apucat să spun «Ion», după care aud «A, ca pe prietenul meu Besoiu, marele Ion Besoiu. Hai să-ţi zic una tare. Eram cu el şi Marga Barbu la filmări…». În momentul ăla am realizat că vorbesc cu Florin Piersic şi că nu mai am scăpare. M-a ţinut la telefon până am leşinat din cauza epuizării.”

Singurii care au scăpat de fiorosul virus şi mai au curajul să apeleze pe cineva sunt cei care şi-au instalat Bitdefender Mobile Security. Dintre cei care nu au antivirusul Bitdefender instalat, mulţi şi-au făcut deja cerere de suspendare a telefonului mobil, fiind dispuşi să revină la telefoanele date de pe fix, numai să nu mai rişte să-l apeleze fără voia lor pe Florin Piersic.

Articol recomandat de Bitdefender.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

18 septembrie 2013 07:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult