Până și NASA a aflat de isprăvile infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea și de județul al căruit baron este de peste 10 ani. Motiv pentru care agenția spațială americană a decis ca una din cele șapte planete de dimensiunea Pământului recent descoperite să se numească Teleorman, la fel ca cel mai înapoiat județ al României.

planeta_teleorman.jpg ”Pentru că nu există nici o urmă de viață inteligentă pe acea planetă, o s-o denumim Teleorman”, spune un director din NASA. ”Desigur, exact ca în Teleorman, este posibil ca peste câteva miliarde de ani să apară și viață inteligentă acolo, dar acum nici nu se poate pune problema de așa ceva. Pe planetă este acum viață inteligență câtă este și în Teleorman, adică deloc.”

Specialiștii NASA spun că au ales numele Teleorman nu doar pentru absența oricărei urme de viață inteligentă, ci și din motive care țin de infrastructură. ”Și pe planeta aia sunt la fel de multe autostrăzi ca-n Teleorman”, a glumit amar un oficial NASA. ”Deși, la rigoare, planeta arată totuși mai bine decât Teleormanul, că măcar nu are afișe sau panouri odioase cu Dragnea sau PSD pe suprafața ei.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 23.02.2017 20:32 IT & Știința

National Cinematografic