Universul e al nostru! Românii răpiţi de extratereştri au început să trimită bani acasă

Pentru români, nici măcar spaţiul nu e ultima frontieră. După ce în 1989 a căzut Cortina de Fier şi am început să fim şi noi răpiţi de extratereştri, iată că în sfârşit exodul galactic românesc începe să producă roade. Au început să vină primii bani de la căpşunarii spaţiului!

În prezent, la Dristor Exchange se pot schimba dolari Klingonieni chiar şi fără buletin. Printr-un serviciu gen Revolut Galactic poţi trimite şi primi bani rudelor. Din cauza unor bizarerii spaţio-temporale, unii spun că au primit bani din viitor, exact când aveau nevoie să dea o şpagă la medic.

Recent, SETI, institutul pentru cercetarea mesajelor din spaţiu, a crezut că a primit un mesaj de la altă civilizaţie, dar de fapt era un virament bancar făcut de un moldovean plecat în Proxima Centauri, cu mesajul „Să daţi şi la veterinar, să nu-i beţi pi tăţi. Daţi şi la părintele, şi la doctor, dar şi la biserică! “. Pe lângă bani, românii trimit şi alte lucruri folositoare, precum plutoniul aruncat de extratereştri din gospodăriile lor.

Cei mai mulţi români plecaţi în spaţiu vin în ţară când sunt eclipsele, că atunci au ei concedii. Cei mai mulţi vin să-şi reînnoiască buletinele, sau să ia copiii în spaţiu, pentru şcoală.

„Nu mi-e ruşine să spun că spăl klingonieni la cur “, spune Marian Coltea, român răpit cu mulţi ani în urmă de extratereştri. Acesta spune însă că s-a adaptat bine pe planeta Klingon, deşi „ei au ceva cu românii, pentru că ne confundă cu romulanii, care comit toate hoţiile şi nenorocirile. Din cauza lor suferă românii în spaţiu “, a mai spus Marian.

Marian spune că viaţa în altă dimensiune nu e atât de uşoară, şi nu doar pentru că acolo nu există şaorma de acasă. „Extratereştrii sunt şmecheri. Ei au OZN-uri de lux, muncesc doar câteva ore pe zi, se respectă, îşi fac vacanţele în alte galaxii şi râd de români, pe care îi tratează ca pe nişte extratereştri de categoria a doua şi de multe ori trag cu laserele în ei doar ca să se distreze “, s-a plâns acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 decembrie 2022 08:25

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult