Moment șocant pentru un corporatist care a încercat să intre în această dimineață în clădirea în care are biroul. Acesta a fost imobilizat de pază, i s-a tăiat badge-ul și a fost aruncat în stradă. Marcel N. a primit interdicție să se mai apropie la mai puțin de 50 de metri de clădire. 

sapiens-yuval-harari.jpg

„Incidentul a pornit din cauza unui domn de la pază angajat recent, care nu-i cunoștea pe toți angajații. I s-a părut dubios comportamentul domnului Marcel N., l-a oprit și i-a pus întrebarea de siguranță: «Conform lui Yuval Harari, când a avut loc revoluția cognitivă a omenirii?». Tânărul a zis «hă?» și a întrebat dacă Harari este un CFO nou în companie. Atunci a fost alertată paza clădirii”, au declarat câțiva martori citați de newsletterul firmei.

Corporatistul a fost ridicat de pe stradă și dus într-o sală de ședință pentru a fi reprogramat de medicul companiei, dr. Ciprian Brodsky. „O să aplicăm terapia Ludovico, care s-a dovedit eficientă și în trecut. În câteva zile o să știe Sapiens și Homo Deus pe de rost, veți vedea pe pagina lui de Facebook”. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Thursday, 22.11.2018 14:08 IT & Știința

National Cinematografic