Probleme la bursa de Bitcoin unde unul din cei mai experimentați traderi, Andrei XCX a dispărut de pe piață câteva zile în urma unui incident neprevăzut. Pe forumurile de specialitate se discută deja despre incidentul care a dus la căderea bursei și principalul vinovat, mama investitorului, care i-a scos calculatorul din priză.

copil-bitcoin-calculator.jpg

„Oamenii nu ar trebui să-și bage nasul în lucruri kre nu se pricep. Lucra cu cinci monede virtuale în paralel. Noroc că avea walletul pe un hard extern că altfel cine știe ce se întâmpla”, a opinat un colaborator pe reddit. Pe forumuri s-au strâns deja echipe care vor încerca să-i facă temele pentru a putea opera în continuare pe piață. „Este destul de dificil acest task, e vorba de tema la matematică, păi dacă știam matematică mai discutam toată ziua de bitcoin?”, a întrebat userul „imuninqdonthate”.

Totodată s-a înregistrat și o petiție online împotriva mamei investitorului, prin care se cere autorităților să o oblige să-i dea înapoi cablul de alimentare de la PC sau măcar bani să-și cumpere altul pentru a continua speculațiile bursiere. „Dacă nu revine rapid mii de oameni și-ar putea pierde investițiile în bitcoin și ar putea fi pedepsiți la rândul lor de părinți”, avertizează specialiștii în Bitcoin.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Thursday, 06.06.2019 12:32 IT & Știința

National Cinematografic