Unui investitor în Bitcoin i-a scos maică-sa PC-ul din priză, că nu și-a făcut temele

Probleme la bursa de Bitcoin unde unul din cei mai experimentați traderi, Andrei XCX a dispărut de pe piață câteva zile în urma unui incident neprevăzut. Pe forumurile de specialitate se discută deja despre incidentul care a dus la căderea bursei și principalul vinovat, mama investitorului, care i-a scos calculatorul din priză.

„Oamenii nu ar trebui să-și bage nasul în lucruri kre nu se pricep. Lucra cu cinci monede virtuale în paralel. Noroc că avea walletul pe un hard extern că altfel cine știe ce se întâmpla”, a opinat un colaborator pe reddit. Pe forumuri s-au strâns deja echipe care vor încerca să-i facă temele pentru a putea opera în continuare pe piață. „Este destul de dificil acest task, e vorba de tema la matematică, păi dacă știam matematică mai discutam toată ziua de bitcoin?”, a întrebat userul „imuninqdonthate”.

Totodată s-a înregistrat și o petiție online împotriva mamei investitorului, prin care se cere autorităților să o oblige să-i dea înapoi cablul de alimentare de la PC sau măcar bani să-și cumpere altul pentru a continua speculațiile bursiere. „Dacă nu revine rapid mii de oameni și-ar putea pierde investițiile în bitcoin și ar putea fi pedepsiți la rândul lor de părinți”, avertizează specialiștii în Bitcoin.

Scris de Eftimie
6 iunie 2019 10:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult