S-a bucurat că a primit cipul lui Bill Gates dar acum are de suferit. Pentru că s-a uitat la site-uri porno în timp ce avea cipul implantat în cap și pornit, fără să folosească modul incognito, Marcel Constantin din Berceni este acum virusat la creier și agresează pe toată lumea cu reclame la mărire de penis.

roman-virusat-la-cip-spam-penis.jpg

„Vă jur, noua cremă Pulicin poate să vă crească penisul chiar și cu patru centimetri într-o lună. Rezultatele sunt garantate, priviți aceste două imagini comparative. Mai mult, știi câte doamne singure sunt în zona ta? Ai încercat să pariezi pe site-ul ăsta, câștigurile sunt garantate, zeci de clienți au ajuns să câștige chiar și 12.000 de dolari pe săptămână. A, și v-am zis de crema de penis care ajută nu doar la lungime ci și la grosime?”, a declarat Marcel pentru psihiatrii și IT-iștii care i-au luat interviu.

Singura soluție acum pentru a scăpa de acest obicei prost e să-și instaleze un adware sau un antivirus în cap, din păcate toate soluțiile eficiente sunt pe bani și costă mai mult decât o alifie de mărire a penisului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 25.05.2020 14:48 IT & Știința

National Cinematografic