Unui român i s-a virusat cipul din frunte și acum spamează cu mărire de penis pe toată lumea

S-a bucurat că a primit cipul lui Bill Gates dar acum are de suferit. Pentru că s-a uitat la site-uri porno în timp ce avea cipul implantat în cap și pornit, fără să folosească modul incognito, Marcel Constantin din Berceni este acum virusat la creier și agresează pe toată lumea cu reclame la mărire de penis.

„Vă jur, noua cremă Pulicin poate să vă crească penisul chiar și cu patru centimetri într-o lună. Rezultatele sunt garantate, priviți aceste două imagini comparative. Mai mult, știi câte doamne singure sunt în zona ta? Ai încercat să pariezi pe site-ul ăsta, câștigurile sunt garantate, zeci de clienți au ajuns să câștige chiar și 12.000 de dolari pe săptămână. A, și v-am zis de crema de penis care ajută nu doar la lungime ci și la grosime?”, a declarat Marcel pentru psihiatrii și IT-iștii care i-au luat interviu.

Singura soluție acum pentru a scăpa de acest obicei prost e să-și instaleze un adware sau un antivirus în cap, din păcate toate soluțiile eficiente sunt pe bani și costă mai mult decât o alifie de mărire a penisului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 mai 2020 12:05
Citește mai mult despre: penis

Alte articole

Vezi mai mult