Unui român i se afișează ”fonduri insuficiente” înainte să scoată cardul

Inteligența artificială continuă să uimească. Progresele făcute de roboții financiari sunt imense și un român spune că POS-ul de la magazin afișează ”fonduri insuficiente” înainte ca el să scoată cardul. Clientul presupune că POS-ul are integrat un soft de recunoaștere facială, care identifică săracii ca el de la mare distanță.

”Când trec pe lângă un bancomat, apare automat pe ecran FONDURI INSUFICIENTE. Dacă bag cardul în bancomat,  bancomatul se întoarce cu fața la perete, sau pur și simplu îmi scuipă cardul afară, apoi zice Dispari, săracule”, spune Marian Coltea, românul uimit de tehnologie.

Cel mai bizar episod s-a petrecut la un chioșc, care nici măcar nu avea POS și Marian dorea să plătească cash. În acel moment pe casa de marcat s-a afișat mesajul Fonduri Insuficiente, ca și cum aparatul știa că Marian nu avea destui bani în portofel.

Românul cu probleme financiare se plânge că uneori nici nu i se deschid ușile automate de la mall, pentru că i se vede fața de sărac pe camere și inteligența artificială știe că săracul vrea să intre doar ca să se bucure de aer condiționat, că de cumpărat nu-și permite nimic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 august 2022 22:08
Citește mai mult despre: bancomat bani card

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult