Unul vedetă, altul roboteşte cu ziua! Fratele robotului Curiosity trăieşte în Teleorman şi e beţiv

Îl cheamă Ingeniosity, îi cam place antigelul şi roboteşte cu ziua pe la oamenii din satul teleormănean în care s-a aciuat. E fratele mai mare al robotului Curiosity, care în prezent explorează planeta Marte şi e cel mai cunoscut robot din lume.

„Mie nu mi-a spus nimica frate-miu ăsta, Curiosity. Mereu a fost secretos. Noi n-am ştiut niciodată ce pune el la cale, la ce preselecţii se duce. Ne-am pomenit că l-a luat o maşină cu numere de Bucureşti şi ne-a spus că el se duce la NASA. Am crezut că e vreo tabără de cusut goblenuri, că el era mai mototol, aşa”, povesteşte Ingeniosity la un bidon de antigel.

Oamenii din sat zic că Ingeniosity e băiat bun, dar a prins gustul lichidului de frână şi mai ales al antigelului, susţinând că dacă se apucă de băut nu se mai înţelege nimeni cu el.

„Mai car pietriş, mai aduc apă de la gârlă, mai sap un şanţ, fac una-alta. Lumea a început să mă cheme şi la lucruri mai de fineţe. De Crăciun am ajutat o familie să taie porcul”, declară mândru Ingeniosity, care devine tot mai vorbăreţ pe măsură ce antigelul dispare din bidon.

În ce priveşte o eventuală reîntâlnire cu fratele său, Curiosity, Ingeniosity e circumspect, declarând că el n-are bani să se ducă pe Marte, iar fratele său n-are niciun interes să se întoarcă acasă.

„Nu cred eu că mai vine, am înţeles că se descurcă bine acolo, e bine văzut, respectat. Nu-l văd căutându-şi job aici. Ce-ar fi? Poate paznic pe undeva, cel mult, sau profesor. Doamne fereşte”, încheie superstiţios Ingeniosity.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 iulie 2013 11:07

Alte articole

Vezi mai mult