Vaccin românesc cu 5% eficiență, văzut la microscop cum se trăgea pe cur

România a reușit să producă și ea un vaccin pentru Covid, dar din păcate rezultatele sunt absolut jenante. Spre marea nedumerire și totodată dezamăgire a oamenilor de știință români, deși vaccinul are în teorie o eficiență de 90% în toate testele practice a obținut un ridicol 5%.

”Deși are capacitatea de a lupta eficient cu Covidul, efectiv refuza s-o facă, de nu mai înțelegeam nimic”, s-a plâns un om de știință. ”Asta până l-am pus la microscop și-am aflat de unde vine discrepanța asta imensă dintre teorie și practică: deci l-am văzut cum efectiv se trăgea pe cur.”

Se pare că vaccinului românesc îi place berea la pet mai mult decât lupta cu Covidul, după cum au aflat cu amărăciune oamenii de știință. ”Covidul se destrăbăla în voie iar el făcea pauze de bere și țigară”, spun aceștia. ”Ba chiar am surprins un moment în care vaccinul românesc a luat șpagă de la Covid și s-a făcut că nu-l vede.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 noiembrie 2020 16:11

Alte articole

Vezi mai mult