Vader a pierdut procesul cu Ministerul Apărării şi nu mai poate folosi termenul “Steaua Morţii”

Mai sunt câțiva ani până la finalizarea stației spațiale „Steaua Morții” și problemele continuă să apară una după alta. Administratorul proiectului, Darth Vader, lord Sith și mâna dreaptă a maiestății sale Palpatine tocmai a pierdut procesul cu Ministerul Apărării și nu mai poate folosi marca Steaua pentru stația sa de distrugere planete. Decizia este definitivă.

„Marca «Steaua» a aparținut întotdeauna Ministerului Apărării și a reprezentant un simbol important de performanță sportivă. Nu ne permitem asocierea acestei mărci cu tot felul de proiecte fanteziste”, a declarat Mihai Ardelean, secretar de stat în cadrul MApN. Darth Vader a anunțat imediat că va continua construcția stației spațiale și că, până la găsirea unei soluții, aceasta se va numi FCSBeaua Morții.

Excelența sa Palpatine s-a arătat foarte nemulțumit de rezultatul procesului, declarând că l-a trimis special pe Vader să se ocupe de această problemă întrucât are metode de persuasiune la îndemână. „Am încercat să-i ștrangulez cu Forța, dar 90% din ei sunt atât de grași că nu au gât de care să-i apuc”, s-a plâns Vader.

Mai mult, se pare că necazurile acestuia nu s-au încheiat. Câțiva membrii ai opoziției din Imperiu, cei cunoscuți sub numele de „Rezistența”, plănuiesc să fure planurile de construcție ale stației, pentru a o putea distruge mai ușor. Informațiile au fost obținute din documentarul „Rogue One”, ce va apărea și la cinematografe în decembrie în acest an, în care sunt detaliate cu lux de amănunte acțiunile opoziției imperiale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 decembrie 2016 11:48
Citește mai mult despre: Star Wars

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult