Van Damme explica secretul cascadoriei cu TIR-urile: „Eram lipit cu Corega!”

Actorul Jean Claude Van Damme a dezvăluit în premieră secretul care a făcut posibilă filmarea reclamei în care acesta face şpagatul între două TIR-uri: era lipit cu Corega de oglinzile retrovizoare.

„Iniţial mi-a fost frică, dar după ce am făcut un test mi-am dat seama că nimic nu mă poate smulge de pe acele camioane. Şi nici nu mi-a pătruns vreun fragment alimentar sub pantofi, deşi ambii şoferi mâncau seminţe şi scuipau cojile pe geam”, spune Van Damme.

Regizorul reclamei confirmă spusele lui Van Damme şi susţine că deşi reclama are doar 30 de secunde, filmarea totală a avut 2 ore, iar adezivul a rezistat chiar şi pe serpentine.

„Cea mai grea parte la filmare a fost să scoatem cojile de seminţe în Photoshop. La casting şoferii aleşi au fost români, aceştia sunt cei mai mari fani ai lui Jean Claude şi au acceptat să joace pe gratis”, spune Dickball Popper, regizor din advertising.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
19 noiembrie 2013 14:11

Alte articole

Vezi mai mult