Decizie istorică a marelui lanț de fast food. Observând că situația deplorabilă din învățământul românesc nu mai e o excepție, ci un lucru firesc într-o societate de cocalari, Burger King a decis să se întoarcă în România, unde s-a convins că va avea mulți ani de acum încolo un număr uriaș de imbecili fără BAC dispuși să muncească pe minimul pe economie.zece_lucruri_bizare_bac.jpg

”Am stat azi cu sufletul la gură. Am avut emoții mai mari decât candidații. Când am văzut numărul de elevi picați, am deschis șampania. Ne întoarcem, oameni buni!”, a transmis noul director Burger King România.

Evident, angajările vor începe după sesiunea de BAC din toamnă, însă cei de la Burger King spun că n-are ce să se schimbe prea mult, pentru că ”Un prost care crede că Moromeții e roman interbelic va rămâne la fel de prost și în toamnă, n-are cum să i se schimbe creierul, nici măcar cu celule stem”, a mai declarat reprezentantul Burger King.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 12.07.2016 13:14 IT & Știința

National Cinematografic