Verdictul lui Neti Sandu. Racheta lui Elon Musk a explodat că e Mercur retrograd

Eșecul aparent inexplicabil al rachetei SpaceX Starship, care a explodat la câteva minute de la lansare nu e deloc ieșit din comun, explică astrologul Neti Sandu. Alături de alți astrologi, ea atrage atenția că explorarea spațiului nu e pentru oricine și profesioniștii ar trebui lăsați să-și facă treaba, ori Elon Musk mai mult îi încurcă, testând astfel de rachete despre care până și Urania ar fi putut spune că e sortită eșecului.

Ea confirmă că în momentul lansării Mercur era în retrograd și consideră că Elon Musk ori a fost prost, ori naiv, ori are un astrolog incompetent, pentru că cineva care se pricepe cât de cât să facă o astrogramă nu l-ar fi lăsat să lanseze racheta în momentul respectiv, spune Neti Sandu.

Neti Sandu a mai declarat că e ciudat că Elon Musk, care e un titan al industriei de IT și Tech n-a apelat la profesioniști. ”Mă așteptam ca un patron în zodia Rac să discute înainte cu un expert în horoscop de propulsie, deși după părerea mea ar fi avut nevoie mai degrabă de un Automation Tester sau poate de un Product Validation Engineer”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

24 aprilie 2023 11:59
Citește mai mult despre: elon musk Neti Sandu rachetă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult