Specialiştii de la "Matei Balş" au veşti îmbucurătoare pentru români! Potrivit acestora, tulpina locală a coronavirusului e mult mai puţin virulentă decât cea chinezească şi chiar şi decât cea italiană.

"În cele mai multe cazuri, oricât de mult ţi-ar tuşi în faţă o persoană bolnavă, coronavirusul românesc pur şi simplu refuză să se transmită de la om la om pentru că îi e lene", confirmă dr. Marian Rechinu-Belciug, directorul institutului.

coronavirusromanesc.jpg
"Eh, o să mă transmit şi eu, dar puţin mai târziu, că acum n-am timp. Şi până la urmă, stai puţin, de ce m-aş transmite io în nasul lu' ăla? Vrei să zici că în nasul ăsta nu e bine? Sunt aici de 2000 de ani, nu-l dai tu afară pe coronavirus de la el din birou, pitică nenorocită", a declarat coronavirusul românesc, vizibil iritat.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Thursday, 27.02.2020 14:05 IT & Știința

National Cinematografic