Activiștii care luptă împotriva încălzirii globale au primit fatala de la NASA. Agenția spațială americană a anunțat că trebuie să fii idiot ca să îți bați capul cu faptul că temperaturile tot mai ridicate de pe planetă ar putea duce la un dezastru ecologic.

pamant_lovit_de_asteroid.jpg ”Încălzirea globală nu va distruge nicio planetă!”, este anunțul tranșant al NASA. ”Asteroidul o va face, nu încălzirea globală. Toate calculele noastre confirmă acest scenariu: un asteroid cu un diametru de 174 de kilometri va lovi Terra din plin și viața va dispărea instant de pe planeta noastră.”

Greta Thunberg a luat-o razna la auzul veștii. Ea insistă că sfârșitul tot de la încălzirea globală ni se va trage. ”Ceea ce NASA nu vrea să ne spună este că asteroidul acela mare care ne va distruge este atras de căldura de pe Terra. Dacă oamenii nu ar mai încălzi planeta, sunt sigură că asteroidul n-ar mai veni, că n-ar mai avea de ce”, spune activista.

Click aici ca să afli data exactă a impactului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 17.12.2019 16:21 IT & Știința

National Cinematografic