Românii care erau îngrijorați că în ultima vreme tot mai multe companii rusești activează pe piața din România și colectează datele personale ale cetățenilor români pot să răsufle ușurați. Ambasada Rusiei a prezentat pe Facebook o fotografie din care reiese că datele noastre personale sunt puse în același seif cu tezaurul. 

putin-aur.jpg

„Nu se pune problema să le folosească cineva aiurea, Doamne-ferește. Le ținem aici un pic, cât se rezolvă problemele la voi în țară și dup-aia vi le dăm înapoi. Uitați ce seif mișto avem, e super-securizat, nu le ia nimeni de-aici”, susține ambasada Rusiei. 

Ministerul Afacerilor Externe a constituit o comisie care va face demersurile necesare pentru începerea negocierilor în vederea deschiderii unui dialog care să pe pe masă spinoasa problemă a datelor noastre personale. „Cred că putem demara planurile pentru prima etapă până la finalul acestui an astfel încât să ne încadrăm în orizontul de timp 2027-2030 când credem că vom putea începe ce-a de-a doua etapă a negocierilor”, a declarat un oficial MAE.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 19.07.2019 15:36 IT & Știința

National Cinematografic