Vești bune din Rusia! Datele noastre personale sunt în același seif cu tezaurul

Românii care erau îngrijorați că în ultima vreme tot mai multe companii rusești activează pe piața din România și colectează datele personale ale cetățenilor români pot să răsufle ușurați. Ambasada Rusiei a prezentat pe Facebook o fotografie din care reiese că datele noastre personale sunt puse în același seif cu tezaurul.

„Nu se pune problema să le folosească cineva aiurea, Doamne-ferește. Le ținem aici un pic, cât se rezolvă problemele la voi în țară și dup-aia vi le dăm înapoi. Uitați ce seif mișto avem, e super-securizat, nu le ia nimeni de-aici”, susține ambasada Rusiei.

Ministerul Afacerilor Externe a constituit o comisie care va face demersurile necesare pentru începerea negocierilor în vederea deschiderii unui dialog care să pe pe masă spinoasa problemă a datelor noastre personale. „Cred că putem demara planurile pentru prima etapă până la finalul acestui an astfel încât să ne încadrăm în orizontul de timp 2027-2030 când credem că vom putea începe ce-a de-a doua etapă a negocierilor”, a declarat un oficial MAE.

Scris de Ef
19 iulie 2019 13:07
Citește mai mult despre: rusia

Alte articole

Vezi mai mult