Veşti bune pentru bloggeri şi influenceri! La Auchan se dau 5 bani pentru fiecare PET reciclat!

În sfârșit, dacă ești blogger sau influencer poți să te umpli de bani și de-aici viitorul e doar al tău. Poți pleca de la părinți de-acasă sau poți să te desparți de grasul cu bani care-ți întreține acest hobby. Asta pentru că, mai nou, la Auchan se dau 5 bani pentru fiecare PET reciclat.

„Este mult mai ușor pentru un influencer să adune PET-uri și sume mari de bani din această activitate decât pentru un om obișnuit. Influencerul poate să dea pe rețele sociale acest anunț, cum că adună PET-uri, și poate să facă textul în așa fel încât fanii lui să-i dea PET-urile pe gratis, să umple o cameră întreagă cu ele. De-aici nu mai e de făcut mai nimic, decât profituri substanțiale. Practic, din calculele noastre, reiese că dacă reciclezi 100 de PET-uri pe zi poți câtiga aproape 5 lei din activitatea asta!”, a explicat expertul în social-media, Alexandru Negrea.

Oferta nu este valabilă doar pentru bloggeri și influenceri, ci și pentru alte categorii sociale care se pot implica în această problemă, cum ar fi absolvenți de jurnalism sau științe politice, oameni care minează bitcoin sau pur și simplu orice altă categorie socială căreia i s-a terminat ajutorul de șomaj. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

11 aprilie 2018 11:32
Citește mai mult despre: bloggeri influenceri recilare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult