Veşti bune pentru localuri! Un român a inventat pisoarul inteligent, care se bălăngăne odată cu beţivul

Pisoarul inteligent e în sfârşit o realitate! Mii de proprietari de birturi din întreaga ţară au aplaudat cea mai recentă invenţie a unei companii româneşti de instalaţii sanitare, un pisoar care se bălăngăne simultan cu bălăngănitul drojdierului care îl foloseşte.

„Pisoarul nostru are o serie de senzori care detectează pendulaţiile utilizatorului, dar şi o componentă de machine learning care îl ajută să prevadă cum se va clătina fiecare beţiv în parte, ca şi particularităţile jetului. Un angrenaj complex de rotiţe motorizate îi permite apoi pisoarului să se încline, să se rotească, să stea şi cu capul în jos dacă e nevoie”, a declarat Decebal Popescu, proiectantul ingeniosului dispozitiv de urinat.

„Nu putem garanta o rată de captură a jetului de 100%, unii beţivi fiind foarte flexibili”, a adăugat inventatorul, „dar putem spune atât: proprietarul de bar care implementează pisoarul inteligent va avea de dat cu mopul în baie doar de câteva ori pe seară. Chiar şi în sezonul şlapilor.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

25 iunie 2018 17:06

Alte articole

Vezi mai mult