Veşti bune pentru mii de români! Medicii au găsit un leac pentru numele Marcel

O afecțiune deosebit de gravă e în sfârșit vindecabilă. Medicii au lansat un tratament care te scapă de numele Marcel. Pastila e eficientă în toate cazurile de Marcel acut și Marcel cronic, dar nu funcționează în situația unui Marcel congenital, când Marcel e numele de familie. Luată de 3 ori pe zi de orice Marcel, pastila Marce-Stop alungă toate efectele nocive asociate cu acest nume funest.

”Am luat Marce-Stop timp de 3 săptămâni și acum nu-mi mai trage nimeni șuturi pe stradă din senin”, povestește Marcel Dănilă, vindecat complet cu Marce-Stop. Medicamentul ar putea fi distribuit gratuit tuturor românilor pe care îl cheamă Marcel, însă există mulți Marceli care se tem de această nouă tehnologie: ”Am auzit că în unele cazuri din Marcel i-a transformat în Emil. Nu vreau să risc”, spune Marcel Neacșu din București.

Marce-Stop e un medicament inteligent, care păcălește ADN-ul Marcelului să emită feromoni care imită pe cei de Radu, sau Dragoș, așa că Marcelul pare un tip obișnuit și nu și-o mai ia.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
4 noiembrie 2021 16:11
Citește mai mult despre: marcel medicament

Alte articole

Vezi mai mult