Vești bune! Robotul românesc a găsit viaţă pe Marte şi acum are şi el cu cine să bea

Ultimele transmisii de pe Marte, unde robotul românesc efectuează o misiune de cercetare de 10 ani, arată că acesta a descoperit, încă o dată, viață și umilește din acest punct de vedere robotul trimis de NASA care nu a găsit decât praf. Robotul românesc Ingeniosity a început deja să comunice cu formele de viață descoperite și chiar și să bea cu ele.

„Tehnic vorbind nu avem un raport concret de la robot, dar în ultimele zile când am încercat să comunicăm cu el am auzit doar „Cine-i născut în ianuarie, hai sus, hai sus, hai sus” și „Cine nu sare e un bulangiu, e un bulangiu”. Totodată mai multe voci au cântat „Treceți batalioane române Carpații” și „Bun e vinul ghiurghiuliu”, ceea ce ne confirmă că se bea de câteva zile pe-acolo”, a declarat Decebal Popescu, inginer șef al Agenției Aerospațiale Române.

Savanții susțin că descoperirea făcută de robotul românesc este una fericită, alminteri formele de viață extraterestre ar fi putut fi descoperite de un robot amator, care nu știe să bea, și ar fi căzut sub masă după primele 5 beri. „Nu putem lăsa soarta universului în mâinile unui robot inferior, care se face praf din prima și dup-aia cred extratereștrii că suntem slabi. Ce-or să zică creaturile alea despre noi?”.

Scris de Ef
27 decembrie 2017 08:12
Citește mai mult despre: bautura marte robot

Alte articole

Vezi mai mult