Vești medicale excelente! Pesedismul poate fi identificat și eliminat încă din perioada sarcinii

Una dintre bolile cele mai deranjante de care suferă românii poate fi în sfârșit eradicată. Cu ajutorul noilor descoperiri din medicină, pesedismul – căci despre el este vorba – poate fi acum identificat încă din al doilea trimestru al sarcinii și eliminat complet, printr-o intervenție lipsită de riscuri, până la nașterea copilului.

Acest veritabil miracol a devenit posibil după ce specialiștii au identificat gena responsabilă de pesedism, așa numita genă Ponta, care-i predispune pe purtători la furt, impostură, nesimțire sau minciună – pe scurt, la pesedism. Odată înlăturată această genă nocivă, riscul de pesedism dispare complet.

”O veste excelentă”, exultă reputatul medic Decebal Popescu. ”Mai ales în condițiile în care aproape jumătate dintre români suferă de această boală cruntă. Și nu doar că vom avea o populație mai sănătoasă, ci și o societate evoluată, odată ce pesedismul va fi extirpat complet. Desigur, purtătorii actuali sunt condamnați, nu mai pot fi salvați, dar măcar generațiile viitoare au o șansă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 septembrie 2015 13:54
Citește mai mult despre: Ponta PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult