Mii de români care merg la Techirghiol ca să-şi trateze reumatismul se vor gândi de două ori înainte să se mai ungă cu maglavaisul negru de pe fundul lacului! După ani de studii şi analize, geologii constănţeni au ajuns la concluzia definitivă că ăla, din păcate, nu e nămol.

alanuenamol.jpg
"Nămol? Sunteţi nebuni? Voi aţi mai văzut vreodată nămol? Măcar după miros puteaţi să vă daţi seama că ăsta nu e nămol. Doamne fereşte. Scoateţi bidonul ăsta cu [editat] din laboratorul meu! Vai de capul meu. Sunt oameni care se dau pe corp cu aşa ceva? Mi-e rău", a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Manuel Găună, şeful Institutului pentru Morfologia Solului din Eforie Sud.

Mai mulţi specialişti din străinătate au fost convocaţi la malul lacului pentru o a doua opinie. Cel mai probabil, aceştia vor confirma verdictul: că povestea cu "proprietăţile" "curative" ale "nămolului" a fost doar o glumă proastă a localnicilor din Techirghiol, scăpată de sub control.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 20.07.2017 17:10 IT & Știința

National Cinematografic