Veşti proaste: Nu mai găseşti un instalator de drivere bun în tot Bucureştiul

Se spune că meseria e brăţară de aur şi parcă niciodată zicala n-a fost mai adevărată ca acum, la începutul mileniului trei. Pentru că majoritatea tinerilor s-au îndreptat spre facultăţi de profil teoretic, cum ar fi Dreptul sau ASE, există prea puţini meseriaşi adevăraţi care să pună osul la treabă, cum ar fi zugravii, electricienii sau instalatorii de drivere.

„Majoritatea instalatorilor de drivere sunt nişte neserioşi. Îi chemi la lucrare, vin cu o geantă imensă, fac mizerie peste tot în jur, lasă numai CD-uri şi dischete şi nici nu-ţi termină treaba. Spun că vin mâine, că mai au o lucrare şi în celălalt capăt al oraşului, tot felul de scuze”, spune un om care tocmai şi-a instalat un windows piratat şi nu poate să-l folosească pe vplay că nu-i merge placa video.

Specialiştii cred că, pentru a fi un instalator bun de drivere trebuie să ai şi aplecare şi dragoste faţă de meserie. “Unul bun, când îţi bagă CD-ul în calculator zici că-i uns, auzi violoncele în timp ce instalează acolo, umblă prin regiştri şi curăţă folderul Temp. Parcă-l vezi pe Mozart compunând o simfonie”, a explicat un expert în industria IT.

„Majoritatea tinerilor pricepuţi în programare preferă însă să se angajeze la Arnia Software în loc să rămână nişte simpli instalatori de drivere.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

5 iulie 2013 08:05

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult