Sud-coreenii de la LG spun că sunt foarte aproape de implementarea unei tehnologii revoluționare, care le va permite utilizatorilor să pornească și să oprească televizorul prin simpla apăsare a unui buton care va fi amplasat într-un loc perfect vizibil. 

televizorcubuton_onoff_wow.jpg ”Gata cu dependența imbecilă de telecomandă!”, exultă reputatul specialist în tehnologie Decebal Popescu. ”Așa-zisele smart TV-uri au o problemă majoră: dacă telecomanda a rămas fără baterii sau pur și simplu n-o găsești, că nu mai ții minte unde ai lăsat-o, nu poți interacționa deloc cu TV-ul, nu poți nici să-l pornești, nici să-l oprești. Ar trebui să-i spună dumb TV, nu smart TV.”

Reputatul specialist spune că era și timpul să dispară televizoarele actuale, care sunt atât de înapoiate încât nu le poți opri decât scoțându-le din priză. ”Ăsta e adevărul, fără telecomandă devin cele mai imbecile device-uri posibile. Pe inginerii care le-au gândit așa nu i-aș lăsa nici să-mi înfileteze un bec, că sigur n-ar fi în stare”, spune Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 09.01.2019 13:46 IT & Știința

National Cinematografic