Viitorul e aici! LG va integra în televizoarele sale un buton de on/off perfect vizibil

Sud-coreenii de la LG spun că sunt foarte aproape de implementarea unei tehnologii revoluționare, care le va permite utilizatorilor să pornească și să oprească televizorul prin simpla apăsare a unui buton care va fi amplasat într-un loc perfect vizibil.

”Gata cu dependența imbecilă de telecomandă!”, exultă reputatul specialist în tehnologie Decebal Popescu. ”Așa-zisele smart TV-uri au o problemă majoră: dacă telecomanda a rămas fără baterii sau pur și simplu n-o găsești, că nu mai ții minte unde ai lăsat-o, nu poți interacționa deloc cu TV-ul, nu poți nici să-l pornești, nici să-l oprești. Ar trebui să-i spună dumb TV, nu smart TV.”

Reputatul specialist spune că era și timpul să dispară televizoarele actuale, care sunt atât de înapoiate încât nu le poți opri decât scoțându-le din priză. ”Ăsta e adevărul, fără telecomandă devin cele mai imbecile device-uri posibile. Pe inginerii care le-au gândit așa nu i-aș lăsa nici să-mi înfileteze un bec, că sigur n-ar fi în stare”, spune Decebal Popescu.

Scris de Calin
9 ianuarie 2019 11:01
Citește mai mult despre: televizor

Alte articole

Vezi mai mult