Vin sărbătorile. 90% din români au status pe Whatsapp „Nu primesc cu colinda”

Sărbătorile sunt un motiv de bucurie pentru români, că înseamnă câteva zile libere în care ar putea să-și vadă liniștiți de viață, alături de cei dragi. Dar asta nu înseamnă că nu există pericole și că nu știi din ce colț va sări un colindător să-ți lălăie ceva.

„Stăteam liniștit acasă și citeam mesaje de la prieteni când, hop, video-call pe Whatsapp, era o ceată de colindători. N-aveam cum să le închid în nas, că nu e politicos, așa că i-am lăsat vreo trei minute și dup-aia le-am trimis 5 dolari prin PayPal”, a povestit un om care a fost colindat chiar în această dimineață.

Majoritatea românilor însă nu au aceste probleme pentru că și-au pus pe Whatsapp statusuri cu „nu primim colindători”, iar acum muncesc să pună astfel de mesaje pe toate rețele sociale, cum ar fi un story pe Instagram cum trântesc ușa, un status pe Facebook cu Richard Dawkins sau alt ateu celebru ba chiar și un dick-pic ca default response pe Snapchat, pentru ăia câțiva care mai folosesc și așa ceva.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

22 decembrie 2018 10:12

Alte articole

Vezi mai mult