Mare atenție dragi elevi, lăsați un pic Snapchat-ul și țigara! Au mai rămas doar câteva zile până la examenul maturității, Bacalaureatul. Elevii care se pregătesc pentru acest examen s-au împrietenit deja cu tocilarul clasei de la care vor copia în timpul examenului.

10-lucruri-pe-care-nu-le-stiati-despre-Bacalaureat.jpg

„Important nu e să fii prieten cu el, ci să pari că ești prieten cu el, să se simtă fraierul în siguranță. Și-atunci, la examen, stai și tu prin preajma lui, mai lasă o vorbă, mai trimite o hârtie, dacă e subiectul ușor face și lucrarea ta”, explică Alexandru Filip, un student de clasa a 12-a de la un cunoscut liceu bucureștean. Acesta recomandă tinerilor care se pregătesc de Bacalaureat să aleagă un tocilar cu voce bună, ca să poată să șoptească și la oral. 

Din păcate, chiar și anul acesta vom avea parte de o promovabilitate scăzută la Bac, experții Ministerului Educației spunând că încă sunt probleme, încă sunt licee fără un singur tocilar, și-atunci n-are nimeni de la cine copia și pică pe capete. „E-adevărat că i-am ținut 4 ani aici pe ăștia și nu i-am învățat nimic, dar încă sunt surprinsă, ca dascăl, de numărul mare de oameni care pică la examenul de Bacalaureat de la noi din liceu”, a declarat Mioara Stan, o profesoară de la un liceu din Dej.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 19.06.2018 10:22 IT & Știința

National Cinematografic