Vine ciclonul tropical! Suntem atât de săraci, că până și clima ne confundă cu Africa

Un ciclon tropical format în zona Ecuatorului, și care urma să lovească Gabonul și Congo s-a oprit deasupra oceanului, a făcut un ocol de 4500 de km și a ales să lovească în schimb țara noastră, fiind atras de foamete, sărăcie, corupție și mai ales de dictatura mult mai severă de la noi. Din fericire, clima încă nu a aflat de situația spitalelor, că altfel începeau să vină și uraganele, exact ca în Haiti.

Experții spun că o soluție ar fi să-l trimitem pe Țiriac la graniță, cu colecția lui de mașini și cu avioanele, precum și un morman de bani și aur, ca să vadă ciclonul că nu e chiar așa sărăcie la noi în țară, dar alții zic că exact așa e în Africa, unul are toți banii și ceilalți sunt în curul gol. Alți meteorologi spun că ăia în curul gol ar fi maimuțele, ceea ce iar nu e departe de adevăr în România.

Somalia și Uganda au rugat ONU să nu le mai trimită ajutoare umanitare anul ăsta și să ni le trimită în schimb nouă, că suntem mult mai amărâți. În Mogadiscio oamenii strâng bani să le trimită copiilor săraci din România: ”După ce că a furat Dragnea de la ei, a mai dat și ciclonul tropical”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
27 octombrie 2018 08:56
Citește mai mult despre: africa cyclone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult