Viorel Lis, singurul om care i-a prins vii pe mamuţii radioactivi: “Nu iradiază decât oamenii răi!”

Vești bune de la singurul om care i-a prins vii pe mamuții radioactivi de la Muzeul de Geologie, Viorel Lis. Renumitul jucător de păcănele spune că nu avem nici un motiv să ne panicăm, pentru că mamuții simt oamenii răi și doar pe ei îi iradiază. Ba, mai mult, mamuții îți pot face viața mai bună.

”Dacă ești om bun, nu ai de ce să-ți faci griji”, a dat asigurări fostul primar al Bucureștiului. El spune că îi știe foarte bine pe mamuții de la Geologie, mai ales că au fost primele lui animale de companie. ”Mi i-a luat tata când am împlinit 7 ani. Erau niște haioși, extrem de jucăuși, nici vorbă să fie periculoși. Uitați-vă la mine cum arăt, care am stat 10 ani lângă ei, vi se pare cumva că am fost afectat? Arăt eu a persoana iradiată?”, s-a întrebat retoric Viorel Lis.

Fostul primar spune că fosilele de mamuți nu doar că nu sunt periculoase, dar, folosite inteligent, pot chiar să te ajute în viață. ”Eu, de exemplu, păstrez niște fosile de mamut drept talisman”, spune Viorel Lis. ”Dacă le frec înainte să merg la păcănele, de regulă îmi merge bine și ies pe plus. Și frecate într-un mod mai lasciv, îți pot da inclusiv erecție. Chiar și dacă ai vârsta mea.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
15 februarie 2017 17:02

Alte articole

Vezi mai mult