Mogul, mogul, dar câţi bani să dai pe alifii? I se luase şi lui de câtă sodomie a luat la duşuri până acum, așa că Dom` Profesor și-a instalat un sistem de senzori de parcare în buci. Acum măcar știe când vine colegul de celulă pe la spate, aude piuitul și cel puțin nu mai e surprins, și nu-i mai crește tensiunea.voiculescu_senzori_buci.jpg

Colegii din pușcărie spun însă că Mogulul folosește senzorii nu doar la dușuri, ci și noaptea, cu colegii de celulă. ”Ori habar n-are să parcheze, ori caută locuri de parcare și nu nimerește, nu știu ce face, că toată noaptea se aude piuitul ăla de lângă bucile lui. Nici nu pot să dorm de cât îl piuie ăia în celulă nopțile”, spune un coleg de la Jilava.

Voiculescu recunoaște că senzorii de pe bucile lui funcționează la maxim și că de multe ori cheamă condamnați și din alte celule, ca să-l dirijeze când își parchează curul. Evident, senzorii piuie continuu când vin în vizită la Mogul Mihai Gâdea și Mircea Badea, sau alți angajați ai Antenelor, pentru că aceștia nu fac altceva decât să-l pupe în cur.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Saturday, 04.02.2017 15:19 IT & Știința

National Cinematografic