Voiculescu şi-a implantat senzori de parcare în buci, ca să nu mai fie surprins la duşuri

Mogul, mogul, dar câţi bani să dai pe alifii? I se luase şi lui de câtă sodomie a luat la duşuri până acum, așa că Dom` Profesor și-a instalat un sistem de senzori de parcare în buci. Acum măcar știe când vine colegul de celulă pe la spate, aude piuitul și cel puțin nu mai e surprins, și nu-i mai crește tensiunea.

Colegii din pușcărie spun însă că Mogulul folosește senzorii nu doar la dușuri, ci și noaptea, cu colegii de celulă. ”Ori habar n-are să parcheze, ori caută locuri de parcare și nu nimerește, nu știu ce face, că toată noaptea se aude piuitul ăla de lângă bucile lui. Nici nu pot să dorm de cât îl piuie ăia în celulă nopțile”, spune un coleg de la Jilava.

Voiculescu recunoaște că senzorii de pe bucile lui funcționează la maxim și că de multe ori cheamă condamnați și din alte celule, ca să-l dirijeze când își parchează curul. Evident, senzorii piuie continuu când vin în vizită la Mogul Mihai Gâdea și Mircea Badea, sau alți angajați ai Antenelor, pentru că aceștia nu fac altceva decât să-l pupe în cur.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
4 februarie 2017 13:02

Alte articole

Vezi mai mult