Micuțul oraș de la poalele Bucureștiului a reușit în câteva ore ceea ce nu au putut alte orașe mult mai puternice din Europa. IQ-ul mediu al locuitorilor a ajuns cel mai mare din UE după ce 6000 de pelerini, aleși pe sprânceană dintre cei mai cretini oameni din localitate au fost urcați în autocare și duși să lingă oasele sfintei Parascheva la Iași.

voluntari_oameni_iq_mare.jpg „Doar fără acești retardați cocliți Voluntariul a intrat în top 5 cele mai inteligente orașe din Europa. Când am luat în calcul și pe ceilalți imbecili care s-au dus la pupat moaște pe cont propriu, fără să mai primească mocangeală de la primărie, rezultatele au fost uluitoare, Voluntari e peste Berlin, Londra sau Stockholm în privința inteligenței medii a locuitorilor”, explică analistul Decebal Popescu. 

La câteva ore după plecarea proștilor din localitate, cercetările în privința leacului pentru cancer au avansat cu aproape 67%, testele clinice urmând a debuta în această seară. Todată, mai mulți locuitori i-au trimis o scrisoare lui Elon Musk în care i-au arătat ce trebuie să facă pentru a reduce consumul de combustibil pentru decolarea rachetei sale în spațiu astfel încât să fie mai eficientă și profitabilă pentru investitorii săi. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 10.10.2017 16:48 IT & Știința

National Cinematografic