Vrei să scapi de ţânţari? Porneşte o bormaşină! Nu-i omoară, dar îi deranjează!

Spune adio cremelor scumpe şi plaselor prin care se pot infiltra odioasele insecte! Singurul remediu real împotriva ţânţarilor, şi care chiar funcţionează, e să porneşti o bormaşină în camera în care stai. Indiferent că e 2 noaptea, sau duminică la prânz, alungă ţânţarii în cel mai eficient mod! Dacă eşti în exterior, trage prelungitorul şi răsfaţă-te cu vibraţiile benefice, care te salvează de mâncărimi, infecţii, şi chiar malarie!

“E incredibil. Am stat o noapte întreagă afară, cu familia, la un grătar. Să vezi cu câtă invidie băteau vecinii la poartă, probabil ca să vină şi ei aici, unde nu-i muşcă ţânţarii. De cum am pornit bormaşina, ţânţarii au dispărut. Îi vedeam cum zburau la 2-3 metri de noi, nu îndrăzneau să se apropie. Dacă pui bormaşina pe percuţie, alungă chiar şi câinii, liliecii, dar şi hoţii mai sensibili”, spune Retard Karoly, cel care a descoperit arma supremă împotriva ţânţarilor.

În cazurile cele mai grave, bormaşina poate fi folosită pentru a storci ţânţarii aşezaţi pe pereţi. Dar atenţie! Ţânţarii sunt foarte deştepţi şi se aşează fix pe reţeaua electrică!

Scris de Ionut
13 august 2014 17:08
Citește mai mult despre: bormasina tantar teleshopping

Alte articole

Vezi mai mult