Credeaţi că încălzirea globală e doar un mit? De asta ce mai ziceţi? O ploaie în timpul unei zile lucrătoare în România? De vină ar fi poluarea, dispreţul faţă de mediul înconjurător, sau Dumnezeu pur şi simplu continuă să-i urască pe români.ploaie_timpul_saptamanii.jpg

“Acestea sunt cele mai vehiculate teorii despre schimbările drastice de climă din ţara noastră. Azi a plouat şi e marţi, nu e weekend, chestie complet fără precedent în ţara noastră, unde plouă doar sâmbăta şi duminica”, explică Decebal Popescu, expert în ploi.

Ploaia nefirească a derutat animalele, dar şi oamenii. Mulţi români au plecat de la serviciu, crezând că a venit weekendul. Angajaţii la stat au făcut şi o cerere de zi liberă pentru luni, să facă o punte, deci 5 zile sistemul bugetar va fi complet mort.

O teorie interesantă susţine că dacă a plouat în timpul săptămânii înseamnă că în weekend va fi ploaie de meteoriţi, pentru că Dumnezeu se pare că chiar ne urăşte foarte mult.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 27.06.2017 15:10 IT & Știința

National Cinematografic