Credeaţi că încălzirea globală e doar un mit? De asta ce mai ziceţi? O ploaie în timpul unei zile lucrătoare în România? De vină ar fi poluarea, dispreţul faţă de mediul înconjurător, sau Dumnezeu pur şi simplu continuă să-i urască pe români.ploaie_timpul_saptamanii.jpg

“Acestea sunt cele mai vehiculate teorii despre schimbările drastice de climă din ţara noastră. Azi a plouat şi e marţi, nu e weekend, chestie complet fără precedent în ţara noastră, unde plouă doar sâmbăta şi duminica”, explică Decebal Popescu, expert în ploi.

Ploaia nefirească a derutat animalele, dar şi oamenii. Mulţi români au plecat de la serviciu, crezând că a venit weekendul. Angajaţii la stat au făcut şi o cerere de zi liberă pentru luni, să facă o punte, deci 5 zile sistemul bugetar va fi complet mort.

O teorie interesantă susţine că dacă a plouat în timpul săptămânii înseamnă că în weekend va fi ploaie de meteoriţi, pentru că Dumnezeu se pare că chiar ne urăşte foarte mult.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut | Tuesday, 27.06.2017 13:10 IT & Știința

National Cinematografic