Vulnerabilitate la rachetele defensive rusești! Dacă detectează băutură în avionul inamic, nu trag spre el

La fel ca rachetele Patriot, care nu trag înspre avioane ale SUA, nici cele rusești nu trag înspre avioane care aparțin de Moscova. Numai că rachetele rușilor, pe care mulți din PSD și ALDE le-ar prefera celor americane, au și o altă vulnerabilitate majoră: nu doar că sunt făcute de ruși, dar nici nu trag spre avioane care au băutură la bord.

Deși ținută secretă de Moscova, această vulnerabilitate a rachetelor defensive a devenit cunoscută după ce un important general al armatei roșii a vândut informația pe băutură unui ziar occidental. ”De fiecare dată când s-a apăsat butonul de declanșare spre un avion cu băutură la bord, racheta rusească nu doar că n-a plecat, dar i-a și înjurat pe cei de la butoane”, a povestit acesta.

”Asta le face practic inutile”, explică reputatul strateg militar Pierre de Cebal. ”Cum rușii consideră până și kerosenul băutură, ba chiar una fină în comparație cu ce mizerii beau ei de obicei, rachetele lor defensive nu vor trage niciodată spre un avion, fie el prieten sau inamic. Plus că rușii din fabrica de rachete sustrag constant diverse componente, pe care le beau. Rachetele rușilor sunt complet nefuncționale.”

Scris de Calin
27 noiembrie 2017 10:11
Citește mai mult despre: bautura racheta rusia

Alte articole

Vezi mai mult