Zi lejeră! Cât timp a fost Facebook-ul căzut ieri, toți și-au terminat inclusiv treaba de vineri

Majoritatea românilor s-au dus azi la muncă doar de formă. Asta din cauză că ieri, în cele 20 de minute în care Facebook-ul a fost căzut, toată lumea a avut timp berechet să-și termine atât treaba de joi, cât și cea de vineri. Singurii pentru care nu e nimic schimbat sunt corporatiștii, care consideră Facebook-ul unealta diavolului și, prin urmare, îl evită.

”Nu înțeleg de ce nu s-a dat zi liberă pentru toată lumea, când era evident că azi se vine degeaba la muncă”, spune un angajat bucureștean. ”Dacă era Facebook-ul căzut doar 2-3 minute, înțelegeam, nu aveai timp sa-ți faci treaba de vineri, dar așa, în 20 de minute, nu doar că am terminat tot, dar am avut timp și de o țigară.”

Campionii pierderii de timp la birou, bugetarii, sunt printre cei pe care nu îi deranjează deloc că azi nu au nimic de făcut la muncă. ”Pentru noi e o zi ca oricare alta. Singura dferență față de o zi obișnuită e că, în loc de 7 ore de Solitaire, azi jucăm 8. Și o facem, evident, din plăcere”, spune bugetarul Florentin Scarlat.

Scris de Calin
20 iunie 2014 04:06

Alte articole

Vezi mai mult