Zilele lui Mircea Badea sunt numărate: Savanții au dresat o maimuță să amenințe cu bătaia la TV

În speranța de a îmbunătăți specia umană un grup de savanți de la Institutul de Antropologie Comparată din Râmnicu-Sărat au dresat mai mulți cimpanzei care pot face aceleași lucruri ca și un om, unele mult mai bine. Mândria institutului este Koko, un tânăr cimpanzeu de 3 ani, care a fost învățat să amenințe lumea la televizor cu bătaia.

„Când l-am văzut prima oară am zis „Ecce Homo”. Semăna atât de mult cu Mircea Badea că nu putea să-i deosebești. Agresiv, extrem de încrezut și foarte guraliv, Koko ar putea fi soluția perfectă pentru prezentator al emisiunii În Gura Presei”, au afirmat oamenii de știință. Aceștia au precizat că cimpanzeul Koko are mai multe avantaje față de sosia sa umană: poate să scrie „ciumpalac” în 4 limbi de circulație internațională și poate să facă șpagatul și în mâini, ajungând astfel la 4 scaune.

Dacă implementarea se va dovedi un succes, oamenii de știință din Râmnicu-Sărat spun că au pregătit și un cimpanzeu agresiv și chel, care știe să-și țuguiască buzele cu accent francez și poate să-l înlocuiască fără probleme pe Radu Banciu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

16 decembrie 2014 17:12

Alte articole

Vezi mai mult