Veşti neplăcute pentru anumite zodii, considerate de toată lumea drept nefolositoare şi uneori chiar deranjante. Acestea vor fi închise şi persoanele vor fi repartizate la zodii mai amabile şi mai utile societăţii, precum Racii sau Vărsătorii. Primii afectaţi de această măsură sunt Taurii, care sunt nişte lacomi insensibili şi leneşi, precum şi Scorpionii, persoane antisociale, psihopate, a căror încăpăţânare distruge zenul tuturor celor din jur.zodii_nerentabile.jpg

“Există zodii şi zodii. Fiecare zodie are trăsături bune şi trăsături mai puţin bune. Din păcate, nu ne mai permitem să ducem în spate zodiile cu trăsături preponderent negative, precum Taurii şi Scorpionii. Aceştia preferă joburi la stat, unde lenevesc, plimbă dosare, ca Taurii, sau stau în şomaj mascat, pretinzând că îşi continuă studiile, cum fac Scorpionii”, explică astrologul Decebal Popescu.

Următorii vizaţi de această măsură sunt cei din Fecioară, care sunt atât de sclifosiţi şi de maniaci încât încurcă foarte des traficul, se bagă aiurea prin intersecţii, fac cele mai nasoale cadouri şi în pat sunt jalnici. Există tot mai multe voci care solicită şi desfiinţarea Gemenilor, care despică firul în patru până te iei cu mâinile de cap, dar când e să facă ceva concret au alte treburi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 06.03.2019 19:42 IT & Știința

National Cinematografic