Zodiile Pești, Vărsător și Rac vor fi comasate în Zodia Datornicului

Reformă majoră la horoscop în România. Pentru eficientizarea horoscopului, cele mai sărace zodii, adică Pești, Vărsător și Rac, vor fi comasate într-una singură, numită Zodia Datornicului. Măsura va simplifica mult activitatea astrologilor, care erau exasperați să calculeze în fiecare lună dobânzile pentru toate datoriile nativilor din aceste zodii.

”În timp ce alte zodii fac progrese și au o situație financiară cât de cât stabilă, când ajungem la Rac sau Vărsător, e jale. Stau prost cu dragostea pentru că cer bani împrumut de la iubi și evident că nu au de unde să-i mai dea înapoi, așa că sunt părăsiți. Stau prost la horoscopul joburilor, pentru că cer avans din salariu, după care cheltuie toți banii la mall. În plan spiritual, e și mai dezastruos, că fiind așa săraci se apucă de băut și înjură tot ce le iese în cale, de la alți șoferi la austrieci, președinte, bănci, orice, le refulează sărăcia”, spune expertul în zodii Decebal Popescu.

Comasarea celor trei zodii va fi un fapt pozitiv și pentru celelalte zodii normale. Nativii din Taur, sau Scorpion, cele mai bune zodii din horoscop, vor ști să se ferească de sărăntocii din Zodia Datornicului, adică Pești, Vărsător și Rac.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 decembrie 2022 04:19
Citește mai mult despre: bani horoscop săraci sărăcie zodii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult