Gigantul Facebook moare pe limba lui. Deși numeroase guverne și corporații au încercat să oprească acestă companie din drumul spre supremație mondială, totul s-a rezolvat de la sine când mama lui Mark Zuckerberg și-a făcut cont pe rețeaua socială și a început să comenteze la fi-su pe wall.

mama_lui_zuck.jpg

„Domnul Mark a decis să renunțe la Facebook întrucât s-a cam bășit treaba pe-acolo, apar tot felul de personaje cu care nu prea vrei să te vezi”, a declarat o sursă din interiorul companiei care s-a ferit să dea nume.

Mama lui Zuckerberg s-a dovedit a fi foarte politicoasă și prietenoasă, ea comentând la aproape fiecare status al lui Mark, sfătuindu-l cu ce să se îmbrace dacă e frig afară, ce rețetă de paste confiate a mai inventat și să nu uite să mai dea un telefon din când în când și să mai treacă pe-acasă că a terminat tata de făcut foișorul în curte și poate facem un grătar.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 26.01.2020 14:44 IT & Știința

National Cinematografic