Gigantul Facebook moare pe limba lui. Deși numeroase guverne și corporații au încercat să oprească acestă companie din drumul spre supremație mondială, totul s-a rezolvat de la sine când mama lui Mark Zuckerberg și-a făcut cont pe rețeaua socială și a început să comenteze la fi-su pe wall.

mama_lui_zuck.jpg

„Domnul Mark a decis să renunțe la Facebook întrucât s-a cam bășit treaba pe-acolo, apar tot felul de personaje cu care nu prea vrei să te vezi”, a declarat o sursă din interiorul companiei care s-a ferit să dea nume.

Mama lui Zuckerberg s-a dovedit a fi foarte politicoasă și prietenoasă, ea comentând la aproape fiecare status al lui Mark, sfătuindu-l cu ce să se îmbrace dacă e frig afară, ce rețetă de paste confiate a mai inventat și să nu uite să mai dea un telefon din când în când și să mai treacă pe-acasă că a terminat tata de făcut foișorul în curte și poate facem un grătar.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Sunday, 26.01.2020 11:44 IT & Știința

National Cinematografic