Programatorul american Mark Zuckerberg încă mai este cuprins de remușcări severe după ce o companie britanică a luat datele a 50 de milioane de utilizatori și le-a folosit la manipulări electorale. Pentru că firma respectiv a avut legături și cu România, Zuckerberg a cumpărat publicitate inclusiv în ziarele românești pentru a-și cere scuze. 

scuze mark zuckerberg.jpg

„Domnul Zuck nu s-a uitat la bani și a investit echivalentul a 12 covrigi pe sfoară pentru a cumpăra cam jumătate de hectar de spațiu publicitar în presa locală și națională. Acesta a transmis un mesaj de responsabilitate, integritate, conform cu principiile care au stat la baza fondării acestei rețele sociale de mare succes, mesaj adaptat publicului românesc, pentru că lui Mark chiar îi pasă de voi”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook.

Au existat însă și ziare care nu au acceptat banii sau scuzele lui Zuckerberg, de exemplu Evenimentul Zilei, unde redactorul șef adjunct Mirel Curea a spus răspicat că nu acceptă bani din partea ocultei mondiale sioniste sau Click, unde articolul nu a putut apărea nicăieri întrucât tot spațiul era ocupat cu ultimele aventuri ale lui Alex Velea și ale prietenei sale, Antonia Castellano.

Scris de Eftimie | Tuesday, 27.03.2018 11:49 IT & Știința

National Cinematografic