Zuckerberg explică achiziția WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari: „Eram beat, era târziu”

Fondatorul Facebook a băut votcă până în zori împreună cu prietenii, și, din greșeală, a plătit 19 miliarde de dolari pe Whatsapp, o cunoscută firmă de trimis sms-uri. Zuckerberg tocmai comanda hamburgeri pentru tovarășii de pahar, când unul din ei l-a provocat să cumpere toată compania McDonald’s. Rupt de beat, Mark a încurcat numerele din agendă și a trimis oferta către WhatsApp.

A doua zi în zori, proprietarii WhatsApp s-au prezentat fericiți la ușa familiei Zuckerberg și au așteptat cuminți împreună cu părinții lui Mark ca acesta să se trezească din beția groaznică și să coboare să le dea banii. Mark Zuckerberg e cunoscut pentru comportamentul său instabil la băutura; ultima beție cruntă din urmă cu aproape 2 ani l-a costat 1 miliard de dolari și s-a lăsat cu achiziția Instagram, o firmă care face pozele noi să arate ca niște poze vechi.

„E un bețiv iresponsabil, care aruncă cu bani. Are un viciu prea costisitor! Să spargă și el bani ca bogații normali, pe vile, gipane si prostituate. Nu puteam și noi să avem noroc de un copil pasionat de păcănele, sau măcar de un drogalău?!…” se plâng părinții lui Zuckerberg, care i-au interzis să mai iasă din camera lui vreme de 2 săptămâni.

Fondatorii WhatsApp au declarat că vor investi banii primiți într-o nouă aplicație revoluționară, cu ajutorul căreia posesorii de smartphone-uri de ultimă generație vor putea chiar să se sune între ei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Mihai
25 februarie 2014 10:02

Alte articole

Vezi mai mult